Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

Heerlijk loungen tijdens een rondvaart in Brda .    

 

Door regelgeving vanuit de overheid omtrent het corona virus zijn wij beperkt in de aantallen mensen per boot. Voor gezinnen geldt dat niet. Kunt u aantonen dat er personen zijn die op hetzelfde adres wonen, of (vrienden) stellen, kunnen wij bepalen hoeveel mensen we per boot rond kunnen varen.

Het meest hippe drijvend terras in Breda boek je bij LocoMotion. Met de loungeboot cruise je lekker loungie over het water in Breda. Zittend op riante kussens vaar je comfortabel over de prachtige singels van Breda.

Wil je daarbij genieten van wat drinken en of heerlijk eten, dan verzorgen wij een van de arrangementen zoals hier vermeld.

Deze boot is voorzien van een luxe loungeset en wordt aangedreven door een moderne 4 takt motor, die voldoet aan de hedendaagse emissie eisen. Dus geen hinderlijke diesel walm tijdens de rondvaart.

Hier kunt u zich al inlezen over de bezienswaardigheden waar u tijdens de rondvaart in Breda langs zal komen.

De prijzen zijn inclusief schipper, brandstof en BTW. De rondvaart is altijd een vaste prijs, ongeacht het aantal opvarenden: 

1 uur 159,50   1,5 uur € 250,-   2 uur € 302,-  2,5 uur € 346,-  3 uur € 391,-

Naam:*
E-mail:*
Datum:*
Selecteer activiteit:*
Bericht:
Verificatie:

De door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor communicatie tussen u en LocoMotion  Watersport , lees hier meer  

Een definitieve reservering betekent altijd dat u akkoord gaat met de (algemene) voorwaarden zoals vermeld op www.watersportbreda.nl/algemene-voorwaarden