Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

  

  

De 2 zwarte whaly's en de grijze fun yak zijn €85,- voor 3 uur en  €120,- voor de hele dag. Het stalen bootje (met 2 personen erop) en de blauwe whaly is €75,- voor 3 uur en € 110,- voor de hele dag.

Als je het aanvraagformulier hieronder invult zet er dan duidelijk in welk dagdeel, of dat je een hele dag wilt varen. Dan kan er gelijk een offerte gestuurd worden. De offerte is dan 24 uur geldig.

Bij het huren van een bootje krijgt u een koelbox met ijs mee en voor iedereen een drankje naar keuze. Bij 3 uur varen 1 drankje p.p., bij de hele dag 2 drankjes p.p.

Door de maatregelen omtrent het coronavirus is het tot nader order alleen mogelijk met 2 personen of 2 stelletjes een boot te huren, dit in verband met de 1,5 meter afstand die in acht genomen moet worden. Met een gezin kunt u gewoon wel een boot huren. Wij hebben maatregelen getroffen om de afstand van 1,5 aan te kunnen houden. Wij vertrouwen erop dat de regels door u worden nageleefd. De bootjes zijn 7 dagen per week te huur.

Wilt u een boot huren in Breda en over de prachtige singels varen, of de rivier de Mark verkennen? LocoMotion Watersport Breda doet ook aan bootverhuur. U huurt dan de Whaly black, een boot van 4,35 meter lang, waarin u met maximaal 8 personen zelfstandig kunt varen. Ontdek op eigen gelegenheid de binnenstad van Breda, of de omgeving van Terheijden. U krijgt een plattegrond van Breda mee met de nodige wetenswaardigheden over de stad Breda. U krijgt voor iedereen een kussentje mee. Wees uw eigen gids en breng een heerlijk dagje op het water door! U kunt al een boot huren in Breda vanaf € 75,- voor een dagdeel van 3 uur, van 10.00 tot 13.00 en van 14.00 tot 17.00. Buiten de dagdelen zijn de boten te huur vanaf € 110,-  Voor die € 110,- kunt u dan de hele dag varen en eventueel een hapje en een drankje doen aan de gezellige haven van Breda. De tarieven zijn inclusief een tank benzine en inclusief btw. De boten zijn te huur tussen 10.00 en 17.00. Kussentjes en eventueel een zogenaamde 'fatboy' zijn gratis te lenen, zo ook een zogenaamde drybag van 10 liter.

Hier kunt u zich al inlezen over de bezienswaardigheden waar u tijdens het varen over de singels in Breda langs zal komen.U kunt desgewenst een map mee krijgen waar deze informatie in staat waarbij de genummerde onderwerpen op de kaart zijn terug te vinden. Het is uiteraard ook mogelijk tijdens het varen onze site te raadplegen voor de informatie over de geschiedenis en bezienswaardigheden van Breda. Vanaf de Duivelsbrug bij het Ginneken geldt een vaarverbod voor gemotoriseerd vaarverkeer.

Graag van tevoren reserveren. De bestuurder, daarbij ook de verantwoordelijke voor het verloop van de huur, moet minimaal 18 jaar zijn en zal ook de huurovereenkomst moeten ondertekenen.

 

Opstapplaats:

Nieuwe Bredase Baan 18 S, bij LocoMotion Watersport Breda:
Vrij parkeren en auto direct bij de opstapplaats

Onder het hieronder geplaatste aanvraagformulier staan de spelregels ten opzichte van het huren van een bootje.

Naam:*
E-mail:*
Datum:*
Selecteer activiteit:*
Bericht:
Verificatie:

De door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor communicatie tussen u en LocoMotion  Watersport , lees hier meer

 Bij het reserveren graag uw naam en adres, hoe lang u wilt varen,de datum en de aanvangstijd vermelden. U krijgt zo spoedig mogelijk de bevestiging of er een boot vrij is. Vanaf onze bevestigingsmail met de offerte heeft u 7 dagen om per mail de reservering definitief te maken en het volledige bedrag over te maken, of bij LocoMotion Watersport in Breda te betalen. Is aan dit alles voldaan dan is de reservering definitief. U kunt de reservering tot 7 dagen voor de vastgestelde datum en tijd annuleren. Bij onverwachts slecht weer is de reservering tot 24 uur voor de afgesproken aanvangstijd te annuleren. Eenmalige annuleringskosten zijn € 10,-. Doe dit op tijd, anders moeten we u conform onze algemene voorwaarden aan uw betalingsverplichting houden. Wij vragen een borg van € 75,-.

 

Gezien watersporten voor iedereen een plezierige activiteit behoort te zijn vragen wij met klem onderstaande aanwijzingen in acht te nemen. Hierbij staan ook aanwijzingen voor het varen met een boot teneinde schade aan boot en of motor te voorkomen.