Voormalig wereldkampioen waterskiën Ron Marks (Australië) maakte zijn eerste waterski's in 1964. Sindsdien is het een familiebedrijf die verschillende watersportartikelen op de markt brengt, waaronder waterski's, wakeboards, funtubes en de bijbehorende kleding.

De trend van elektrische aandrijving is ook in de watersport niet meer te stoppen. Steeds meer mensen stappen over op een water-milieusparende aandrijving voor hun boot. Daarbij komen er steeds meer vaargebieden waar vanuit overheidswege is beslist, dat daar enkel en alleen gevaren mag worden met elektrische aandrijving.

LocoMotion blijft daarbij niet achter en heeft de producten van Torqeedo in het assortiment opgenomen. Torqeedo brengt sinds 2005 een breed assortiment elektrische buitenboordmotoren op de markt. Door de tijd heen zijn de motoren van Torqeedo dan ook doorontwikkeld tot de meest efficiënte elektrische aandrijvingen die er op de markt te vinden zijn.

U vind de verschillende modellen met hun specificaties hier in onze webshop.

Via de onderstaande links is een indicatie te berekenen wat de juiste propeller is voor jouw type boot met de motor die erachter zit. Maar deze indicatie is gebaseerd op ideale omstandigheden. Is er bijvoorbeeld veel aangroei aan de romp, of is de motor wat ouder en haalt het vermogen niet meer, of er is antifouling aangebracht, dan zal de theoretische uitkomst niet overeenkomen met de praktijk.

 

Wat is er leuker dan een cadeau te krijgen waarvan je zelf kan bepalen wat u er van koopt. Het geven van een cadeaubon heeft als voordeel dat u zich niet druk hoeft te maken of de ontvanger er wel blij mee is. Bij LocoMotion Watersport kunt u zelf bepalen wat de waarde van de cadeaubon is. De cadeaubon is inwisselbaar tegen alle producten uit de winkel, of die te bestellen zijn bij onze leveranciers, als ook voor onderhoud en reparaties aan motor of boot. Natuurlijk is de bon te verzilveren voor het huren van een boot. Wilt u iemand verrassen of in het zonnetje zetten kunt u ook de cadeaubon geven voor een van onze arrangementen

Vraag hier uw cadeaubon aanZodra wij de benodigde informatie  van de begunstigde van de bon hebben en het bedrag na keuze is overgemaakt, krijgt u per mail de cadeaubon als PDF toegestuurd.

De cadeaubon van LocoMotion Watersport heeft standaard een geldigheidsduur van een jaar vanaf de aankoop. De geldigheidsduur wordt bij aankoop op de cadeaubon vermeld. De cadeaubon is alleen geldig wanneer deze volledig is ingevuld door LocoMotion watersport Breda.

 

bellen

bel ons nu