Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

Wat is er leuker dan een cadeau te krijgen waarvan je zelf kan bepalen wat u er van koopt. Het geven van een cadeaubon heeft als voordeel dat u zich niet druk hoeft te maken of de ontvanger er wel blij mee is. Bij LocoMotion Watersport kunt u zelf bepalen wat de waarde van de cadeaubon is. De cadeaubon is inwisselbaar tegen alle producten uit de winkel, of die te bestellen zijn bij onze leveranciers, als ook voor onderhoud en reparaties aan motor of boot. Natuurlijk is de bon te verzilveren voor het huren van een boot. Wilt u iemand verrassen of in het zonnetje zetten kunt u ook de cadeaubon geven voor een van onze arrangementen

Vraag hier uw cadeaubon aanZodra wij de benodigde informatie  van de begunstigde van de bon hebben en het bedrag na keuze is overgemaakt, krijgt u per mail de cadeaubon als PDF toegestuurd.

De cadeaubon van LocoMotion Watersport heeft standaard een geldigheidsduur van een jaar vanaf de aankoop. De geldigheidsduur wordt bij aankoop op de cadeaubon vermeld. De cadeaubon is alleen geldig wanneer deze volledig is ingevuld door LocoMotion watersport Breda.

 

bel ons nu

076-7110211

 

Naam:*
E-mail:*
Bericht:
Verificatie:

 

bellen

bel ons nu