Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18V
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

            

Rondvaarten-arrangementen van 6 tot ongeveer 80 personen. (BBQ tot ongeveer 60 personen)   

     

 

Voor een geslaagde familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een leuk uitje met een groep vrienden, boek je een rondvaart bij LocoMotion Watersport Breda. Met een rondvaart van LocoMotion ontdekt u de prachtige, historische en gezellige stad Breda op een unieke wijze. Onze goed uitgeruste boten varen u langs de velen bezienswaardigheden die de nassau stad Breda rijk is. De schitterend rijk begroeide singels leiden u langs de gezellige haven met zijn vele terrassen, de cultuurhistorische grote kerk, de koepel, de oude brouwerij, het Ginneken enzovoorts. De rondvaart is minimaal 1 uur en maximaal 3 uur. Wij bieden de volgende volledig verzorgde arrangementen aan:

Bier- of wijnboot voor € 33,50 per persoon voor 2 uur, vanaf 6 personen.

Borrelboot (met hapjes) voor € 38,50 per persoon voor 2 uur, vanaf 6 personen.

BBQ boot vanaf € 54,- per persoon voor 2 - 2,5 uur, vanaf 7 personen.

Lunchboot voor € 39,-- per persoon voor 2 uur, vanaf 6 personen.

Tapasboot voor € 56,50- per persoon voor 2 uur, vanaf 8 personen.

Fingerfoodboot voor € 43,- per persoon voor 2 uur, vanaf 8 personen. 

Snerttoer voor € 22,50 per persoon voor 1 uur, vanaf 8 personen.

   Bij de rondvaarten van LocoMotion kunt u kiezen uit verschillende arrangementen, zoals onbeperkt drinken, lekkere hapjes, maar ook een barbecue aan boord is mogelijk. De barbecue verzorgen we in samenwerking met biologische slagerij 'De Groene Weg'.  Voor de lunch- of borrelboot en de snerttoer werken we samen met traiteur 'Deksels'. Ons ponton is de enige rolstoelvriendelijke rondvaartboot in Breda voor rolstoelen tot 78 cm breed! Er kan met een rolstoel enkel aan de haven in het centrum van Breda worden opgestapt. Houd er dan ook rekening mee dat een rolstoel iets meer plaats inneemt dan de lounge elementen. Hieronder staan plaatjes van de te varen routes. De lengte van de route hangt af van de gekozen duur van de rondvaart. Het eerste plaatje is de route vanaf LocoMotion Watersport naar Breda toe. Het tweede plaatje toont de singels van Breda. De meeste rondvaarten worden geboekt met als startpunt de haven in het centrum. Het gebied van het onderste plaatje wordt deels aangedaan met een rondvaart vanaf 1,5 uur.

Ook zijn vrijgezellen groepen welkom, wel is het zo als er goed gefeest gaat worden met veel harde muziek, dan varen we niet over de singels maar gaan we de rivier op.

Hier kunt u zich al inlezen over de bezienswaardigheden waar u tijdens de rondvaart in Breda langs zal komen. Het is uiteraard ook mogelijk tijdens de rondvaart onze site te raadplegen voor de informatie over de geschiedenis en bezienswaardigheden van Breda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bellen

bel ons nu