Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

Rondvaarten met eten en of drinken.  

     

 

Voor een geslaagde familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een leuk uitje met een groep vrienden, boek je een rondvaart bij LocoMotion Watersport Breda. Met een rondvaart van LocoMotion ontdekt u de prachtige, historische en gezellige stad Breda op een unieke wijze. Onze goed uitgeruste boten varen u langs de velen bezienswaardigheden die de nassau stad Breda rijk is. De schitterend rijk begroeide singels leiden u langs de gezellige haven met zijn vele terrassen, de cultuurhistorische grote kerk, de koepel, de oude brouwerij, het Ginneken enzovoorts. De rondvaart is minimaal 1 uur en maximaal 2 uur. Wij bieden de volgende volledig verzorgde arrangementen aan:

Bier- of wijnboot voor € 35,50 per persoon vanaf 1,5 uur, minimaal 8 personen

Borrelboot (met hapjes) voor € 40,- per persoon vanaf 1,5 uur, minimaal 8 personen.

BBQ boot vanaf € 60,- per persoon voor 2 uur, minimaal 8 personen.

Lunchboot voor € 36,50 per persoon vanaf 1,5 uur, minimaal 8 personen.

Tapasboot voor € 58,- per persoon vanaf 1,5 uur, minimaal 8 personen.

Fingerfoodboot voor € 49,- per persoon vanaf 1,5 uur, minimaal 8 personen. 

Snerttoer voor € 22,50 per persoon voor 1 uur, minimaal 8 personen.

Kinderen tot 1,5 jaar mogen gratis mee, van 1,5 tot 6 jaar 1/3 van de prijs, van 6 tot 12 jaar 1/2 van de prijs en van 12 tot 18 jaar 2/3 van de prijs.  

De barbecue verzorgen we in samenwerking met biologische slagerij 'De Groene Weg'.  Voor de lunch- of borrel-, tapas- en fingerfoodboot en de snerttoer werken we samen met Deksels catering . Wij bieden standaard als pilsener Hertog Jan en als wijn Gallo aan,met als droge witte de Chardonnay, als zoete witte Moscato, als rose White Zinfandel en als rode Merlot.. Ons aluminium ponton en het houten loungeponton zijn de enige rolstoelvriendelijke rondvaartboten in Breda voor rolstoelen tot 78 cm breed!  Er kan met een rolstoel enkel aan de haven in het centrum van Breda worden opgestapt. Houd er dan ook rekening mee dat een rolstoel iets meer plaats inneemt dan de lounge elementen. De lengte van de route hangt af van de gekozen duur van de rondvaart. De meeste rondvaarten worden geboekt met als startpunt de haven in het centrum. 

Ook zijn vrijgezellen groepen welkom, wel is het zo als er goed gefeest gaat worden met veel harde muziek, dan varen we niet over de singels maar gaan we de rivier op.

Hier kunt u zich al inlezen over de bezienswaardigheden waar u tijdens de rondvaart in Breda langs zal komen. Het is uiteraard ook mogelijk tijdens de rondvaart onze site te raadplegen voor de informatie over de geschiedenis en bezienswaardigheden van Breda.