Barbecue

Is het tijd voor een bedrijfsuitje, een familiedag of een, gewoon omdat het kan, gezellige dag met vrienden en vriendinnen? Wat de reden ook is, een barbecue maakt de dag compleet. Comfortabel varen met een BBQ boot over de fascinerende singels van Breda met heerlijk eten. Wij serveren biologisch vlees van slagerij Groeneweg in Breda. U vaart met enkel uw eigen groep (tot 28 personen) op dezelfde boot met schipper.

Het barbecue arrangement is te boeken voor minimaal 8 personen vanaf € 66,50,- p.p. en duurt 2 uur. Kinderen tot 1,5 jaar mogen gratis mee, van 1,5 tot 6 jaar 1/3 van de prijs, van 6 tot 12 jaar 1/2 van de prijs en van 12 tot 18 jaar 2/3 van de prijs. In overleg kan er voor de kinderen een apart vleespakket worden samengesteld.

U heeft bij dit arrangement de keuze uit de onderstaande biologische vlees pakketten, uiteraard is er ook een vegetarisch pakket beschikbaar. De barbecue wordt geserveerd met stokbrood, verschillende sauzen en salades. Al het vlees is glutenvrij, zo ook de saté-, knoflook-, samba-, cocktail- en barbecuesaus. Zijn er deelnemers met een allergie, laat het duidelijk weten, dan kan er met de salades rekening mee worden gehouden.

 

BBQ Basic  € 66,50 p.p.:
    Hamburger, Merguez-worstje (varkensvlees), gekruid procureurlapje, Toscaanse spies & varkenshaassaté.

BBQ De luxe € 70,50 p.p.:
    Hamburger (gekruid met kaas, ui en prei), barbecueworst, (beef)olijven- of zonnespies, Rocky Steak & varkenshaassaté.

BBQ Exclusief € 74,- p.p.:
    Hamburger, gemarineerd biefstukje,  kipsaté, Merguez-worstje, Rocky Steak & Toscaanse spies.

BBQ Zonder varkensvlees € 68,50 p.p.:
    Hamburger, English style worstje, (beef)olijvenspies, kipsate, kippendij spies.

BBQ Vegetarisch € 66,50 p.p.:
    Bio vega hamburger, bio vega Merguez worstjes, bio vega steaks, dit onder voorbehoud i.v.m. beschikbaarheid.

Mochten er deelnemers zijn met een voedselallergie, laat het ons meteen weten zodat we met de leverancier kunnen kijken hoe we dat invullen. Mocht zo'n deelnemer het zekere voor het onzeker willen, is het geen probleem als hij of zei zijn of haar eigen producten meeneemt.

Dit arrangement is inclusief onbeperkt drinken van bier, wijn, fris en water met of zonder bubbels. Gezien de beperkte opslag op de boten vernemen wij graag welke drankjes er gedronken willen worden; zo pakt u nooit mis!

In de regel start en eindigt de rondvaart in de Haven (zo heet de straat ook) aan de lage kade.

Voor beschikbaarheid klik dan hier voor het contactformulier ,

of