Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18V
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

            

                Ronvaart vanuit de haven in Breda

 

Zin in een klein feestje met een groep vrienden en vriendinnen, maar geen zin in een kroeg? De Caféboot vaart je comfortabel over de prachtige singels van Breda. De Caféboot is ook uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestjes. De drankjes zijn gekoeld in grote koelboxen vol ijs. Wij serveren standaard Hertog Jan bier.

Het Caféboot arrangement is te boeken voor minimaal 6 personen voor € 32,50 p.p. en duurt 2 uur.

Dit arrangement is inclusief onbeperkt drinken van bier, wijn, fris en water met of zonder bubbels. Ook kunt u bij ons kiezen voor Feel So Good water. Gezien de beperkte opslag op de boten vernemen wij graag welke drankjes er gedronken willen worden; zo pakt u nooit mis!

Naam:*
E-mail:*
Datum:*
Selecteer activiteit:*
Bericht:
Verificatie:

De door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor communicatie tussen u en LocoMotion  Watersport , lees hier meer   

Wij vragen een aanbetaling van minimaal 15%. Als dat voldaan is, is de reservering definitief. Het resterende bedrag hebben wij graag voor de aanvang van de vaart betaald via de bank, of wordt voor aanvang a contant voldaan bij de vertegenwoordiger van LocoMotion op de boot. Pinnen op de boot is niet mogelijk.

Een definitieve reservering betekent altijd dat u akkoord gaat met de (algemene) voorwaarden zoals vermeld op www.watersportbreda.nl/algemene-voorwaarden

 

 De prijs van het arrangement is inclusief BTW en is compleet met:

Boot en schipper, inclusief brandstof.

Onbeperkt bier, wijn en fris.

Hier kunt u zich al inlezen over de bezienswaardigheden waar u tijdens de rondvaart in Breda langs zal komen.

 

 

 

bellen

bel ons nu