Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

 .    Ronvaart vanuit de haven in Breda

 

Door de opgelegde regels ivm corona zijn we beperkt in het aantal personen tijdens de rondvaarten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat ons duidelijk weten hoe de samenstelling van de groep is met betrekking tot het wonen onder een dak.

.Zin in een klein feestje met een groep vrienden en vriendinnen, maar geen zin in een kroeg? De Caféboot vaart je comfortabel over de prachtige singels van Breda. De Caféboot is ook uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestjes. De drankjes zijn gekoeld in grote koelboxen vol ijs. Wij bieden standaard pils van Hertog Jan aan. De wijnen zijn van Gallo met als droge witte de Chardonnay, als zoete witte Moscato, als rose White Zinfandel en als rode Merlot.

Het Caféboot arrangement is te boeken voor minimaal 8 personen voor € 30,50 p.p. voor 1,5 uur. en € 36,50 p.p voor 2 uur. Dit arrangement is inclusief onbeperkt drinken van bier, wijn, fris en water met of zonder bubbels. Gezien de beperkte opslag op de boten vernemen wij graag welke drankjes er gedronken willen worden; zo pakt u nooit mis!

Naam:*
E-mail:*
Datum:*
Selecteer activiteit:*
Bericht:
Verificatie:

De door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor communicatie tussen u en LocoMotion  Watersport , lees hier meer   

Een definitieve reservering betekent altijd dat u akkoord gaat met de (algemene) voorwaarden zoals vermeld op www.watersportbreda.nl/algemene-voorwaarden

  De prijs van het arrangement is inclusief BTW en is compleet met:

Boot en schipper, inclusief brandstof.

Onbeperkt bier, wijn en fris.

Hier kunt u zich al inlezen over de bezienswaardigheden waar u tijdens de rondvaart in Breda langs zal komen.