Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

Een rondvaart in Breda, gezellig met een drankje en een borrelhapje .    

 

Door de opgelegde regels ivm corona zijn we beperkt in het aantal personen tijdens de rondvaarten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat ons duidelijk weten hoe de samenstelling van de groep is met betrekking tot het wonen onder een dak.

.Wat is er fijner dan al varend over de prachtige singels van Breda lekker te borrelen en heerlijk te smikkelen. Gezellig drinken en eten met als decor het vele groen en de schitterende bezienswaardigheden die de historische stad Breda rijk is. De hapjes bestaan o.a. uit stokbrood met smeersel, zalmwraps, olijven, mini saté, balletjes, worst en kaas. Wij serveren standaard Hertog Jan bier. Het Borrelboot arrangement is te boeken voor minimaal 8 personen voor € 36,- p.p. voor 1,5 uur en € 41,- p.p. voor 2 uur. Deze borrelboot bieden wij aan in samenwerking met Deksels catering.

Dit arrangement is inclusief onbeperkt drinken van bier, wijn, fris en water met of zonder bubbels. Ook kunt u bij ons kiezen voor Feel So Good water. Gezien de beperkte opslag op de boten vernemen wij graag welke drankjes er gedronken willen worden; zo pakt u nooit mis!

Naam:*
E-mail:*
Datum:*
Selecteer activiteit:*
Bericht:
Verificatie:

 

Een definitieve reservering betekent altijd dat u akkoord gaat met de (algemene) voorwaarden zoals vermeld op www.watersportbreda.nl/algemene-voorwaarden

  De prijs van het arrangement is inclusief BTW en is compleet met:

Boot en schipper, inclusief brandstof

Onbeperkt bier, wijn en fris

Borrel hapjes

Hier kunt u zich al inlezen over de bezienswaardigheden waar u tijdens de rondvaart in Breda langs zal komen.