Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

     Een heerlijke lunch tijdens een rondvaart door Breda

 

 

Door de opgelegde regels ivm corona zijn we beperkt in het aantal personen tijdens de rondvaarten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat ons duidelijk weten hoe de samenstelling van de groep is met betrekking tot het wonen onder een dak.

Een zakenuitje, een familiedag of zomaar een gezellige dag met vrienden of vriendinnen, op de lunchboot versterkt u zowel de inwendige als de geestelijke mens. Gezellig en ontspannen samen eten tijdens een rondvaart over de mooie singels van Breda.

De Lunchboot is te boeken vanaf minimaal 8 personen voor € 36,- p.p. voor 1,5 uur en € 41,- p.p. voor 2 uur

Uw lunch bestaat uit voor iedereen 2 verschillend belegde broodjes en 1 sandwich, met daarbij een heerlijk stukje fruit. Ook zijn er gekoelde flesjes jus d' orange en appelsap aan boord. Mochten er mensen mee varen met bv een gluten allergie, laat het ons tijdig weten zodat we voor die personen glutenvrije broodjes bij hebben. Mochten er deelnemers zijn met andere voedsel allergieën, gaan wij in samenwerking met de leverancier van de lunch proberen daar een oplossing voor te vinden. Deze lunch bieden wij aan in samenwerking met Deksels catering.

Dit arrangement is inclusief onbeperkt drinken van bier, wijn, fris en water met of zonder bubbels. Ook kunt u bij ons kiezen voor Feel So Good water. Gezien de beperkte opslag op de boten vernemen wij graag welke drankjes er gedronken willen worden; zo pakt u nooit mis!

Om te weten of er op de door u gewenste datum en tijd nog plaats is, kunt u het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij mailen u dan zo spoedig mogelijk terug over de beschikbaarheid en eventueel alternatieve tijden. Geef aub duidelijk aan om welk arrangement het gaat, de datum en tijd en het aantal deelnemers.

Naam:*
E-mail:*
Datum:*
Selecteer activiteit:*
Bericht:
Verificatie:

De door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor communicatie tussen u en LocoMotion  Watersport , lees hier meer  

Een definitieve reservering betekent altijd dat u akkoord gaat met de (algemene) voorwaarden zoals vermeld op www.watersportbreda.nl/algemene-voorwaarden

 

De prijs van het arrangement is inclusief BTW en is compleet met:

Boot en schipper, inclusief brandstof.

Lunch met 1 luxe broodjes en sandwich p.p. en fruit.

Onbeperkt bier, wijn, fris en of sapjes.

Hier kunt u zich al inlezen over de bezienswaardigheden waar u tijdens de rondvaart in Breda langs zal komen.