Lunch

Een zakenuitje, een familiedag of zomaar een gezellige dag met vrienden of vriendinnen, op de lunchboot versterkt u zowel de inwendige als de geestelijke mens. Gezellig en ontspannen samen eten tijdens een rondvaart over de mooie singels van Breda. U vaart met enkel uw eigen groep (tot 28 personen) op dezelfde boot met schipper.

De Lunchboot is te boeken vanaf minimaal 8 personen voor € 40,- p.p. voor 1,5 uur en € 45,- p.p. voor 2 uur. Kinderen tot 1,5 jaar mogen gratis mee, van 1,5 tot 6 jaar 1/3 van de prijs, van 6 tot 12 jaar 1/2 van de prijs en van 12 tot 18 jaar 2/3 van de prijs.

Uw lunch bestaat uit voor iedereen 2 verschillend belegde broodjes en 1 sandwich en gesneden fruit. Ook zijn er gekoelde flesjes jus d' orange en appelsap aan boord. Mochten er mensen mee varen met bv een gluten allergie, laat het ons tijdig weten zodat we voor die personen glutenvrije broodjes bij hebben. Mochten er deelnemers zijn met andere voedsel allergieën, gaan wij in samenwerking met de leverancier van de lunch proberen daar een oplossing voor te vinden. Deze lunch bieden wij aan in samenwerking met Deksels catering.

Dit arrangement is inclusief onbeperkt drinken van bier, wijn, fris en water met of zonder bubbels. Gezien de beperkte opslag op de boten vernemen wij graag welke drankjes er gedronken willen worden; zo pakt u nooit mis!

In de regel start en eindigt de rondvaart in de Haven (zo heet de straat ook) aan de lage kade.

Om te weten of er op de door u gewenste datum en tijd nog plaats is, kunt u het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij mailen u dan zo spoedig mogelijk terug over de beschikbaarheid en eventueel alternatieve tijden. Geef aub duidelijk aan om welk arrangement het gaat, de datum en tijd en het aantal deelnemers.

Voor beschikbaarheid klik dan hier voor het contactformulier ,

of