Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

Een rondvaart in Breda in de herfst met een heerlijk kopje verse soep

 

Een rondvaart wordt al snel geassocieerd met lekker zomerweer. Toch heeft de herfst ook zijn charmes met zijn prachtige kleurenspel. Door de weelderige vegetatie langs de singels van Breda levert dat schilderachtige plaatjes op, zeker wanneer het zonnetje nog zijn uiterste best doet door de bont gekleurde bomen te stralen. Lekker uitwaaien onder het genot van een warme kop erwten- of bruinebonensoep met roggebrood en spek. Een warm glaasje Glühwein mag hierbij niet ontbreken. De snerttoer bieden wij aan in samenwerking met Deksels catering.

Een rondvaart in een open boot vraagt natuurlijk om redelijk weer, vandaar dat deze vaart tot 4 dagen van tevoren te boeken is en bij eerdere boeking tot 72 uur voor het tijdstip van afvaren te annuleren.

De Snerttoer is te boeken vanaf minimaal 8 personen voor € 22,50,- p.p. en.duurt 1 uur. Kinderen tot 1,5 jaar mogen gratis mee, van 1,5 tot 6 jaar 1/3 van de prijs, van 6 tot 12 jaar 1/2 van de prijs en van 12 tot 18 jaar 2/3 van de prijs.

Dit arrangement is inclusief onbeperkt drinken van bier, wijn, fris en water met of zonder bubbels. Ook kunt u bij ons kiezen voor Feel So Good water. Gezien de beperkte opslag op de boten vernemen wij graag welke drankjes er gedronken willen worden; zo pakt u nooit mis!

Naam:*
E-mail:*
Datum:*
Selecteer activiteit:*
Bericht:
Verificatie:

De door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor communicatie tussen u en LocoMotion  Watersport , lees hier meer  

 Een definitieve reservering betekent altijd dat u akkoord gaat met de (algemene) voorwaarden zoals vermeld op www.watersportbreda.nl/algemene-voorwaarden

Hier kunt u zich al inlezen over de bezienswaardigheden waar u tijdens de rondvaart in Breda langs zal komen.