Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

 

    

 

 

Door de opgelegde regels ivm corona zijn we beperkt in het aantal personen tijdens de rondvaarten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat ons duidelijk weten hoe de samenstelling van de groep is met betrekking tot het wonen onder een dak.

Met de Tapasboot van LocoMotion waant u zich volledig in het zonnige Spanje.Twee uur lang heerlijk smullen en onbeperkt drinken op de mooie singels van Breda is altijd een feestje. We serveren hierbij warme en koude Tapas waaronder: kippenboutjes, spareribs en gehaktballetjes, Manchego kaas, zalmwraps, gemarineerde garnalen, Serranoham, tortilla, gemarineerde champignons, pastasalade en brood met smeersels. Voor de vegetariërs zijn er verschillende Portabellos. Kortom een heerlijke verwennerij voor iedereen. De Tapasboot is te reserveren vanaf 8 personen voor € 56,- p.p. voor 1,5 uur en € 61,- p.p. voor 2 uur.. De Tapasboot bieden wij in in samenwerking met cateraar Deksels uit Breda.

Om te weten of er op de door u gewenste datum en tijd nog plaats is, kunt u het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij mailen u dan zo spoedig mogelijk terug over de beschikbaarheid en eventueel alternatieve tijden. Geef aub duidelijk aan om welk arrangement het gaat, de datum en tijd en het aantal deelnemers.

Naam:*
E-mail:*
Datum:*
Selecteer activiteit:*
Bericht:
Verificatie:

De door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor communicatie tussen u en LocoMotion  Watersport , lees hier meer

Een definitieve reservering betekent altijd dat u akkoord gaat met de (algemene) voorwaarden zoals vermeld op www.watersportbreda.nl/algemene-voorwaarden

De prijs van het arrangement is inclusief BTW en is compleet met:

Boot en schipper, inclusief brandstof.

Diverse vers gemaakte Tapas

Onbeperkt bier, wijn, fris en of sapjes.

Hier kunt u zich al inlezen over de bezienswaardigheden waar u tijdens de rondvaart in Breda langs zal komen.