Finger foods

Met de fingerfoodboot vaart u over de schitterende singels van Breda onder het genot van een koel drankje vergezeld van warme en koude fingerfoods. Gezellig onder elkaar genieten van een drankje en smullen van oa een mini quiche, gevulde champignon, wrap met kip, gemarineerde garnalenspies en smeersels en brood (dit kan afwijken). U vaart met enkel uw eigen groep (tot 28 personen) op dezelfde boot met schipper.

De Fingerfoodboot bieden wij aan in samenwerking met Deksels catering.

De Fingerfoodboot is te boeken vanaf 8 personen voor een bedrag van € 54,- p.p. voor 1,5 uur en € 59,- p.p. voor 2 uur. Kinderen tot 1,5 jaar mogen gratis mee, van 1,5 tot 6 jaar 1/3 van de prijs, van 6 tot 12 jaar 1/2 van de prijs en van 12 tot 18 jaar 2/3 van de prijs. Zijn er andere wensen geef dat gerust aan in onderstaand contactformulier. Zijn er deelnemers bij met een voedselallergie? Als u dat duidelijk aangeeft, zorgen wij samen met de leverancier voor een goede en passende oplossing. 

Dit arrangement is inclusief onbeperkt drinken van bier, wijn, fris en water met of zonder bubbels. Gezien de beperkte opslag op de boten vernemen wij graag welke drankjes er gedronken willen worden; zo pakt u nooit mis!

In de regel start en eindigt de rondvaart in de Haven (zo heet de straat ook) aan de lage kade.

Voor beschikbaarheid klik dan hier voor het contactformulier ,

of