Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

 .    

Door de opgelegde regels ivm corona zijn we beperkt in het aantal personen tijdens de rondvaarten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat ons duidelijk weten hoe de samenstelling van de groep is met betrekking tot het wonen onder een dak.

De fingerfoodboot vaart u over de schitterende singels van Breda onder het genot van een koel drankje vergezeld van warme en koude fingerfoods. Gezellig onder elkaar genieten van een drankje en smullen van oa een mini quiche, gevulde champignon, warme wrap met kip, gemarineerde garnalenspies en smeersels en brood. De Fingerfoodboot bieden wij aan in samenwerking met Deksels catering. De Fingerfoodboot is te boeken vanaf 8 personen voor een bedrag van € 41,- p.p. voor 1,5 uur en € 46,- p.p. voor 2 uur.. Zijn er andere wensen geef dat gerust aan in onderstaand contactformulier. Zijn er deelnemers bij met een voedselallergie? Als u dat duidelijk aangeeft, zorgen wij samen met de leverancier voor een goede en passende oplossing. 

Dit arrangement is inclusief onbeperkt drinken van bier, wijn, fris en water met of zonder bubbels. Gezien de beperkte opslag op de boten vernemen wij graag welke drankjes er gedronken willen worden; zo pakt u nooit mis!

Naam:*
E-mail:*
Datum:*
Selecteer activiteit:*
Bericht:
Verificatie:

De door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor communicatie tussen u en LocoMotion  Watersport , lees hier meer

Een definitieve reservering betekent altijd dat u akkoord gaat met de (algemene) voorwaarden zoals vermeld op www.watersportbreda.nl/algemene-voorwaarden

De prijs van het arrangement is inclusief BTW en is compleet met:

Boot en schipper, inclusief brandstof.

Diverse vers gemaakte warme en koude snacks met salade.

Onbeperkt bier, wijn, fris en of sapjes.