Adres


 Nieuwe Bredase Baan 18S
 4825 BP Breda
 076-7110211

Youtube

Het jaar is verdeeld in 2 delen van van 6 maanden. Het seizoen voor de zomerstalling loopt van maart / april tot oktober / november, het seizoen voor de winterstalling loopt van oktober / november tot maart / april. 

Het tarief voor de staling in de hal van een boot op een eigen trailer, voor zowel in het zomer- als het winterseizoen, bedraagt € 50,- per m2 inclusief BTW. Dit wordt in het vierkant gemeten door lengte keer breedte. Dit is ook inclusief een keer het eruit en erin hijsen van de boot. De kosten van de stalling zijn voor precies 6 maanden, verlenging is altijd per week met in principe een maximum van 2 weken waarbij er 1/26 wordt gerekend van het gefactureerde bedrag voor de stalling van 6 maanden.

Voor de boot te stallen op een trailer of bok van LocoMotion Watersport hanteren wij een eenmalig tarief van € 45,- inclusief BTW.

Het tarief voor de stalling in de hal van een trailer is € 15,- inclusief BTW per strekkende meter. De trailers worden in principe enkel in het zomerseizoen binnen gestald.

Voor het tussentijds ophalen van in de hal gestalde trailer of boot, binnen het gefactureerde seizoen, wordt het uurloon van € 50,- exclusief BTW gerekend.

Voor het afspuiten en of winterklaar maken van de boot worden de eventuele materiaalkosten en het uurloon van € 50,- exclusief BTW in rekening gebracht.

Werkzaamheden verrichten aan een boot in stalling door de eigenaar van de boot of derden is niet toegestaan.

Eventueel bezichtigingen van de boot door de eigenaar of derden kan enkel op aanvraag en onder begeleiding van een bevoegd iemand van LocoMotion Watersport.

Losse brandstoftanks dienen door de eigenaar zelf opgeslagen te worden.

Vaste brandstoftanks moeten leeg en ontlucht zijn alvorens de boot de hal in gaat. Voorkom onnodig sjouwen met jerrycans door de vaste brandstoftank, voor het aanbieden voor de stalling, tot een verantwoord niveau leeg te varen. Dit geldt alleen voor benzine. 

Gasflessen en andere producten met brandbare stoffen moeten uit de boot verwijderd zijn voor de boot de hal in gaat, dit is de verantwoording van de eigenaar van de te stallen boot.

Het is aan te raden losse waardevolle spullen zelf op te slaan, LocoMotion Watersport is nooit verantwoordelijk voor verlies van of schade aan die spullen.

Accu's dienen losgekoppeld te worden, enkel de accu-hoofdschakelaar omzetten is niet altijd afdoende.

Druppelladen van de accu, of het regenereren van de accu tijdens de stalling is niet toegestaan, de accu dient dan door de eigenaar mee genomen te worden. Bij een afspraak voor het weer te water laten van de boot, kunnen wij desgewenst de accu aan de lader hangen.

De boot dient ten alle tijden W.A. Casco verzekerd te zijn, de boot verblijft voor eigen risico en rekening van de huurder op het terrein van LocoMotion Watersport.

LocoMotion Watersport, haar medewerkers of onderaannemers zijn nooit verantwoordelijk voor schade aan de boot of trailer, ontstaan door brand, blikseminslag, terrorisme, ontploffingen, oorlog, overstromingen of welke gebeurtenissen met een calamiteit karakter.

Voor informatie kunt u het onderstaande contactformulier invullen of

bel ons nu

076-7110211

 

Naam:*
E-mail:*
Bericht:
Verificatie:

 

bellen

bel ons nu